Garanterat hög kvalitet i ommålning i Stockholm

Claeséns Måleri är den självklara samarbetspartnern för alla målartjänster i Stockholm med omnejd

En målare som utför ommålning i Hölö

Claeséns Måleri erbjuder ett brett utbud av målartjänster som husmålning, tapetsering och ommålning Stockholm med omnejd. Med lång erfarenhet inom branschen har vi kunnat samla på oss stor kunskap och yrkesexpertis som vi tar med oss i varje nytt arbete. Det gör att du som kund alltid kan lita på att du får ett utfört arbete som håller högsta kvalitet, trots våra låga kostnader.

Vi arbetar nära våra kunder från första kontakt till färdigt resultat. Genom god kommunikation baserad på lyhördhet och ett öppet sinne, kan vi tillsammans komma fram till vad som är bäst för just dig som kund och din situation.

Erfarenhet

Vår personal har lång erfarenhet inom målarbranschen. Med gedigen utbildning i grunden har vi kunnat bygga vidare genom utförda arbeten, vidareutbildningar och erfarenheter dragna från jobb och kollegor.  Därför kan vi lämna en garanti på alla våra arbeten, oavsett om det gäller ommålning, husmålning, tapetsering eller lackeringsarbeten. 

Kvalitet

Med Claeséns Måleri i Stockholm får du alltid arbeten av högsta kvalitet, oavsett om det handlar om fasadmålning, ommålning eller andra målartjänster. Vi arbetar bara med verktyg, tillbehör och produkter av högsta kvalitet, för att säkerställa att våra målartjänster håller länge. Genom att hålla oss uppdaterade med utvecklingen inom branschen kan vi alltid erbjuda de senaste tjänster och produkter som behövs för våra kunder i Stockholm med omnejd.

Service

Hos Claeséns Måleri står kunden alltid i centrum. Det innebär att vi alltid lyssnar till kundens önskemål för det arbete vi utför. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för allt från totalentreprenader till mindre målararbeten. Trots den höga kvaliteten i våra tjänster ser vi alltid till att hålla låga prisnivåer för att alla ska kunna njuta av ett väl utfört målarjobb. Vi jobbar alltid nära våra kunder under hela uppdragets gång, för att säkerställa att jobbet blir utfört på rätt sätt enligt kundens önskemål. Det är vår garanti till dig.