En kvinna väljer färg för husmålning i Hölö

Professionell husmålning i Stockholm

Få professionellt utförda målartjänster snabbt, enkelt och billigt med hög kvalitet

Claeséns Måleri erbjuder ett brett utbud av målartjänster i Stockholm med omnejd, allt från husmålning till detaljarbeten och tapetsering. Vi kan erbjuda såväl skräddarsydda tjänster efter exakta önskemål, eller ge råd och tips på vad som fungerar bäst såväl estetiskt som praktiskt för just din situation. Från skräddarsydda tjänster till enklare ommålningar, med oss får du professionellt utförda jobb varje gång.

Med allt från totalentreprenad där vi står för allt ansvar, till enklare detaljmålningar, kan vi erbjuda tjänster för privatpersoner, företag, organisationer, bostadsrätter, fastighetsägare etc. Att måla är inte en kostnad, det är en långsiktig investering. Ett professionellt utfört arbete kombinerat med underhåll är en av de bästa långsiktiga investeringarna man kan göra. Så när det är dags för husmålning i Stockholm med omnejd ska du alltid komma ihåg vem det är du ska vända dig till för högsta kvalitet i service och utfört arbete.Våra husmålningar håller många år, men vi finns gärna där under tiden för andra målningsarbeten, eller för underhållsarbete. Vår tro och förhoppning är att du vänder dig till oss även nästa gång det är dags för ditt hus att få ny färg.

Förutom våra större målartjänster som husmålning, fasadmålning och totalentreprenad kan vi också erbjuda mindre målartjänster som dekorativt måleri, rostskyddsmåleri och målning av våtutrymmen. Dessutom kan vi utföra tapetsering och lackering, antingen som en del av totalentreprenad eller renovering, eller som separat utförda arbeten. Vi utför arbeten i hela Stockholm med omnejd och erbjuder gärna skräddarsydda tjänster efter överenskommelse. Kontakta oss gärna för att få reda på mer om de tjänster vi kan erbjuda.